• narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • fluid screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AMC d'Uitlaat

Member Area

Volgende rit


Winterrit

zondag 11 januari
vanaf 12.30 uur

Home Nieuws
Nieuws
Best-Schijndel-Best PDF Afdrukken E-mail
vrijdag 04 juli 2014 19:14

De eerste rit na de zomerstop is de Best-Schijndel-Best op donderdag 4 september. Wilt u geen slippertje maken? Zorg dan dat u tijdens uw vakantie goed uitrust aan het zwembad!

 

  • Uitzetter: n.n.b.
  • A-/B-klasse: DRR 2000 / C-klasse: BRR 2000
  • Inschrijfbureau: Kantine van DKB aan de Jacob van Wassenaerstraat te Best (achter de sporthal)
  • Inschrijven: Alle klassen: van 19.30 uur tot 20.15 uur
  • Inschrijfgeld: Alle klassen: 3 euro per equipe 
 
Best-Aqua-Best PDF Afdrukken E-mail
vrijdag 04 juli 2014 16:45

Peter Rovers heeft dit jaar de Best-Acht-Best omgedoopt tot de Best-Aqua-Best. Zoals de nieuwe naam al doet vermoeden bracht deze rit ons langs de recreatieplas, een prachtig gezicht op deze mooie zomeravond. In verband met het overlijden van ere-voorzitter Jan van Gerven heeft Peter tevens een tribute gecreëerd en viel bij vele vallen de routecontrole "J“ te halen: net als in zijn eigen ritten was de J van Jan altijd goed.

We feliciteren M. den Dunnen en F. Stalmeier, winnaars in de A-klasse en A. v.d. Broek en A. v.d. Broek als winnaars in de C-klasse.

Klik hier voor de volledige uitslag. De meest recente stand van de clubcompetitie is hier te vinden.

 
In memoriam PDF Afdrukken E-mail
donderdag 03 juli 2014 16:46

Op dinsdagmorgen 1 juli 2014 is onze erevoorzitter Jan van Gerven overleden. Wij wisten allemaal dat Jan ernstig ziek was. Toch komt zijn overlijden veel sneller dan gedacht.

Twee weken terug nam hij nog deel aan de door Frans Stalmeier uitgezette RAC Zuidrit, de 2e Heuvellandrit, in Maastricht. Deze laatste door hem verreden rit wist hij winnend af te sluiten. 

Als begin twintiger is Jan begonnen met het rijden van auto-oriëntatieritten. Met een aantal rittensportvrienden uit die tijd heeft hij 46 jaar geleden onze vereniging AMC d’Uitlaat opgericht. Jan werd tot voorzitter gekozen en heeft deze functie ook 46 jaar uitgeoefend.

Hij was de kartrekker bij onze vereniging en wist op zijn eigen wijze de leden van onze vereniging te motiveren en bij de activiteiten te betrekken. Hij heeft ontelbaar veel ritten georganiseerd voor onze vereniging en door zijn niet aflatende inzet en doorzettingsvermogen is onze vereniging uitgegroeid tot de best presterende autosportvereniging van Nederland. 

Met zijn passie voor de auto-oriëntatiesport was hij zeer succesvol in het rijden van ritten. Hij is het vaakst Nederlands kampioen en RAC Zuidkampioen bij de bestuurders geworden en ook bij de vele gewonnen Nationale Teamritten maakte hij deel uit van het AMC d’Uitlaatteam. 

Met Jans overlijden verliezen we een sterke voorzitter, een gepassioneerd rittensporter en een goede vriend. We gaan Jan erg missen! 

Ons medeleven gaat uit naar Karin en Heidi, zijn kleinkinderen, waar hij gek op was, en zijn verdere familie.

Bestuur AMC d’Uitlaat

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 41

Facebook

Advertentie

Kalender

<<  December 2014  >>
 Ma  Di  Wo  Do  Vr  Za  Zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Wie is online

We hebben 2 rittensporters online.

Evenementen