Op zondag 14 april organiseert AMC d'Uitlaat haar eerste kaartleesrit. De rit leidt u door het mooie buitengebied van de gemeente Meierijstad. De rit telt mee voor het kaartleeskampioenschap Zuid van de NRF.

Er kan worden ingeschreven in 3 klassen (A, B en C). In de C-klasse kan ook worden deelgenomen door equipes die nog nooit in deze tak van rittensport een rit hebben gereden.

De rit is uitgezet door de jonge uitzetter Niels Verhulst. De inschrijving (vanaf 11.45 uur) en start (tussen 12.30 en 13.00 uur) vinden plaats bij Restaurant-Zaal De Nachtegaal, Boxtelseweg 15, 5481 VE Schijndel. De A- en de B-klassers rijden volgens het systeem Grensbenadering en de C-klasse volgens het systeem van pijl tot pijl de kortste route.

Via deze link kunt u het reglement downloaden. En via deze link hebben de C-klassers voldoende informatie om de rit te kunnen rijden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per equipe en inschrijven kan heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de namen van de bestuurder en navigator en de klasse waarin u wenst deel te nemen. Voor alle deelnemende equipes zijn prijzen ter beschikking gesteld.