Waarom lid worden?

Hier is eigenlijk maar één zin van toepassing: het is gezellig! De ritten; de kaartavonden; de barbecues; het surprisekienen; de jaarvergaderingen; er heerst altijd een gezellige, ongedwongen sfeer. Plezier hebben staat dan ook voorop bij onze vereniging, het is namelijk onze vrije tijd die we zo leuk mogelijk willen invullen. Dat dat kan bewijst onze vereniging al jaren, vraag dat maar aan onze leden!

Wat zijn de voorwaarden?

Bij AMC d'Uitlaat zijn er geen voorwaarden verbonden om lid te worden van onze vereniging. Iedereen kan op ieder gewenst moment een lidmaatschap aanvragen, het is wel aan te bevelen dit aan het begin van het jaar te doen, om optimaal gebruik te maken van de voordelen.

De contributie bedraagt € 15,- per jaar. Het lidmaatschap is ten alle tijde direct opzegbaar, teruggave van eventueel resterende contributiegelden is echter niet mogelijk. Wil je meer info over het lidmaatschap van AMC d'Uitlaat? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat zijn de voordelen?

Als lid van AMC d'Uitlaat ontvang je voor een gering bedrag per jaar maximale voordelen!

  • gratis deelname aan clubritten;
  • deelname aan de Clubcompetitie;
  • uitnodiging voor de jaarlijkse barbecue met de mogelijkheid een introducé uit te nodigen;
  • uitnodiging voor het surprisekienen (altijd leuk voor het hele gezin);
  • deelname aan de jaarvergadering (ieder jaar gezelliger dan je denkt)

Geen lidmaatschap maar toch onze vereniging steunen?

Word dan donateur! Voor slechts € 7,- per jaar ben je dan uitgenodigd voor de jaarvergadering, de barbeque en het surprisekienen. Je hebt echter niet de mogelijkheid een introducé uit te nodigen. Stuur voor meer informatie over het donateurschap Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..