Markeer zondag 8 september 2024 in je agenda, want dan vindt de allereerste Zomerrit plaats! Deze spannende puzzelrit is de vervanger van de Winterrit en belooft een dag vol plezier en avontuur te worden.

De Zomerrit start en eindigt bij het gezellige Café De Vriendschap in Boskant. Het belooft een geweldige gelegenheid te zijn voor zowel oude bekenden als nieuwe gezichten om samen te komen en te genieten van de prachtige omgeving van Boskant.

Wat kun je verwachten?

  • Uitdagende puzzels en opdrachten: De route is zorgvuldig samengesteld en zit vol met interessante en uitdagende opdrachten die jij en je team onderweg moeten oplossen.
  • Prachtige landschappen: Ontdek de mooiste plekken in De Meierij terwijl je de route volgt.
  • Gezellige sfeer: Café De Vriendschap is de ideale plek om de dag te beginnen en te eindigen. Geniet van een kop koffie voor vertrek en een welverdiend drankje bij terugkomst.

De Zomerrit is toegankelijk voor iedereen, jong en oud. Of je nu een doorgewinterde puzzelritdeelnemer bent of dit je eerste keer is, we garanderen dat je een fantastische dag zult hebben.

We kijken ernaar uit om je op 8 september te verwelkomen voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. Starten kan vanaf 12.15 uur. Tot dan bij Café De Vriendschap in Boskant!